Werkzaamheden

Muzikant

Voor het maken van muziek mogen ze mij altijd bellen! Zowel op klarinet als op saxofoon ben ik in staat om met weinig tot geen repetitietijd de partijen in te vullen. De soort orkesten kunnen uiteenlopen van harmonie en fanfare tot popband, bigband en volksmuziek (met het grootste gemak verwissel ik de es-klarinet voor een bas-klarinet of de sopraan-saxofoon voor een bariton-saxofoon). Ook bij gelegenheidsensembles en begeleidingsorkesten kun je mij aantreffen.

Dirigent

Als dirigent ben ik verbonden aan enkele opleidingsorkesten en heb in het verleden zowel de Brassband, fanfare als harmonie gedirigeerd. Daarnaast heb ik gastdirecties verzorgt bij verschillende harmonieorkesten in de regio. Het verzorgen van studiedagen met groepsrepetities is ook een veel voorkomende activiteit.

Docent

Als docent ben ik actief binnen 040muziek met het verzorgen van klarinet- en saxofoonlessen, muziektheorie, workshops, muziek in het basisonderwijs, blazersklassen, kortom.. als het maar muziek is.

 Volg deze link en je ziet mij bezig tijdens een schoolconcert –  Klezmer: Nicolayver Bulgar of Yakety Sax of Klarinettenmuckl